1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Holografische stickers

Afmetingen & Aantal
Kleur Vergelijk
Regenboog
Bedrukking
Full Color
Full color met wit
Alleen wit
Onbedrukt
Afwerking
Op vel (elke vorm mogelijk)
Schoonsnijden rechte hoeken
Rond gesneden (losse stickers)
Contoursnijden in vrije vorm
Levertijd
5 werkdagen
Levering: 15-8-2022
3 werkdagen
Levering: 11-8-2022
Opmaak
Eigen bestand aanleveren
Tijdelijk gratis!
Je overzicht:
Afmetingen:
Aantal:
10 x 10 cm
100
Kleur:
Regenboog
Bedrukking:
Full Color
Afwerking:
Op vel (elke vorm mogelijk)
Levertijd:
5 werkdagen
Totaalprijs 100 stuk(s) € 52,61
Excl. BTW en € 7,50 Transportkosten
 • Vanuit elke hoek en andere uitstraling
 • Keuze uit verschillende kleuren
 • Binnenkort ook in het goud
 • Levering vanaf 3 werkdagen
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Holografische stickers

Voor stickers, kleiner dan 2 cm hoog of breed, kun je een offerte aanvragen. Stuur een e-mail naar info@voordeligestickers.nl

In het holografisch vinyl is een metalen laag verwerkt wat voor een heel bijzondere uitstraling zorgt. Van welke hoek u de sticker ook bekijkt het lijkt steeds anders door het holografisch effect. Deze stickers zorgen voor een voor een knallende marketingboodschap die op diverse manieren opvalt. De folie heeft een sterke kleeflaag en is het beste binnen te gebruiken. Je hebt de keuze uit verschillende structuren, elke structuur heeft zijn eigen bijzondere effect. De folie is bedrukt en onbedrukt te bestellen waardoor je met deze folie alle kanten op kan! 

Aanleverspecificaties Holografische stickers
Extra Informatie Holografische stickers
Regenboog
Toepassingen
 •   Verpakkingen
 •   Decoratie
 •   Papier
 •   Verpakkingssticker
 •   Zegelsticker
Afwerkingen
 •   Op vel
 •   Schoonsnijden
 •   Rond snijden
 •   Contoursnijden in vrije vorm
Voordelen
 •  Zowel in als outdoor te gebruiken
 •  Regenboog effect
 •  Full color te bedrukken
Nadelen
 •  Kan lijmresten achterlaten bij verwijderen
Laminaat
Geen
Maximale printbreedte
60 cm

Ook voor andere soorten stickers ben je bij VoordeligeStickers aan het juiste adres. Wij printen en snijden nagenoeg alle soorten stickervinyl zoals:

Een sticker om uw zichtbaarheid te vergroten. 

Of u nu op zoek bent naar stickers voor  privé gebruik, een vereniging of om je bedrijf te promoten. Wij bieden een ruime keuze aan materialen en afwerkmogelijkheden voor de juiste vinylstickers.

Als je stickers wilt maken met logo's of een gepersonaliseerde tekst, kies je het formaat, aantal, de juiste kwaliteit, met of zonder laminaat, afwerking en de levertijd en stuurt ons de bestanden via de upload. 

Na controle van de bestanden door één van onze medewerkers beginnen we met het afdrukken van de stickers. 

Bij twijfel over een bestand profiteer je van onze gratis DTP-controle voor elke printopdracht. Met de keuze “opmaak door VoordeligeStickers.nl.” verzorgen wij de juiste opmaak van de printbestanden.

Je kunt dan de teksten en afbeeldingen aanleveren en wij zullen dan een voorbeeld mailen ter controle.

Enkele voorbeelden van onze stickers zijn:

Onze  Full colour stickermaterialen zijn wit. Wilt u liever een sticker met een transparante achtergrond? Kies dan voor transparante stickers. Hierop printen wij een full colour afbeelding. Alles wat wit is in het bestand zal transparant blijven. Let op! Deze zijn dan alleen zichtbaar op witte ondergronden.

Kies full colour met wit als het op een donkere ondergrond moet worden geplakt. Alleen een witte print is ook mogelijk. Wanneer de transparante stickers aan de binnenkant van een raam worden geplakt moet je de optie spiegelbeeld selecteren. De transparante sticker zal dan aan de buitenkant leesbaar zijn.

Met de fluorescerende stickers kun je pas echt opvallen.

Ideaal voor een tijdelijk sales-actie, waarschuwingsstickers, opvallende reclame of gewoon op een auto. Fluorescerende stickers worden full colour, full colour met wit of alleen met wit print geleverd.

Opvallend en veilig de weg op met de reflecterende stickers.

Onze duurzame reflecterende stickers zijn geschikt voor oneffen en vlakke toepassingen en zijn dankzij de reflectie zeer opvallend. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit (010) en geel (020).

De reflecterende folie is goedgekeurd voor gebruik op voertuigen (regelgeving ECE 104 class E)

Vloerstickers voorzien van antisliplaag

Vloerstickers zijn geschikt voor vlakke oppervlakken. De vloerstickers worden full colour geprint in elk gewenst formaat. Promoot je acties en aanbiedingen, communiceer je boodschap op de vloer of verleid je klant naar de juiste plek in de zaak.

Wil je een tijdelijke looprichting aangeven of acties via de grond communiceren? Kies dan voor  onze vloerstickers. De vloerstickers kunnen in elke vorm en afmeting worden gesneden. De Easy Dot Print ‘n’ Walk, wit en transparante vloer stickers, zijn erg gemakkelijk te plakken en te verwijderen.

De folie is voorzien van een speciale dot-belijming waardoor deze eenvoudig luchtbelvrij is aan te brengen. Het voordeel van de folie is dat direct op de structuur geprint kan worden en lamineren niet meer nodig is. De folie kan op de meeste gladde vloeroppervlakken aangebracht worden en is voorzien van een R9-certificering. R9 betekent dat er een antislip-certificering bij zit. 

Magneetstickers met enorm sterke kleefkracht

Wil je een sticker plakken op je auto maar deze ook gemakkelijk weer verwijderen? Kies dan voor onze magneetstickers. De magneetstickers zijn magnetisch en voorzien van een UV-bestendig glanslaminaat. Hierdoor kun je opvallend de weg op als je dat wilt, maar het ook heel gemakkelijk verwijderen als je daar even niet op zit te wachten. Onze magneten zijn ook uitermate geschikt om op bijvoorbeeld een koelkast, archiefkast, stelling en of ander ijzerhoudende oppervlakte te plakken. Elk formaat en elke vorm is mogelijk bij Voordeligestickers.nl

De magneet word door ons geplakt met een hoge kwaliteit folie met een glans laminaat wat ervoor zorgt dat je magneetsticker beschermt wordt tegen weersinvloeden. De magneetfolie heeft een dikte van 900µ. De magneten kunnen op metalen ondergronden worden geplakt en heeft als groot voordeel dat het geen lijmresten achterlaat en dat het oneindig herbruikbaar is. 

Snijfolie (plakletters en logo's) perfect voor autobelettering

Voor onze plakletters en logo’s maken we gebruik van een duurzame snijfolie. Deze is maatvast en glanzend, een gegoten folie voor een vlakke ondergrond.

Ideaal voor op auto's, boten, ramen en gladde muren. Met deze folie voorzie je diverse ondergronden van een leuke tekst, logo, sierlijke lijnen of een pictogram.