1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Budget stickers

Afmetingen & Aantal
Vorm
Actie
Icon Schoonsnijden (rechte hoeken)
Schoonsnijden (rechte hoeken)
Actie
Icon Rond gesneden
Rond gesneden
Actie
Icon Contoursnijden in vrije vorm Let op, 1 contourlijn.
Contoursnijden in vrije vorm Let op, 1 contourlijn.
Actie
Icon Contoursnijden met meerdere contour- snijlijnen of tekst
Contoursnijden met meerdere contour- snijlijnen of tekst
Afwerking
Icon Meerdere stickers op een vel geleverd
Meerdere stickers op een vel geleverd
Icon Los gesneden
Los gesneden
Snijoptie
Icon Geen
Geen
Levertijd
Icon 5 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>21-6-2024</b></div>
5 werkdagen
Levering: 21-6-2024
Icon 3 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>19-6-2024</b></div>
3 werkdagen
Levering: 19-6-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Verzorgd door Voordeligestickers.nl € 20,00
Verzorgd door Voordeligestickers.nl € 20,00
Je overzicht:
Afmetingen:
Aantal:
10 x 10 cm
100
Vorm:
Schoonsnijden (rechte hoeken)
Afwerking:
Meerdere stickers op een vel geleverd
Snijoptie:
Geen
Levertijd:
5 werkdagen
Totaalprijs 100 stuk(s) € 30,00
Actie: Totaalprijs 100 stuk(s) € 27,00
Excl. BTW en € 7,50 Transportkosten
 • Eigen productie
 • Weer- en waterbestendig
 • Bepaal je eigen afmeting
 • Ideale sticker om uit te delen
 • Perfecte adres sticker
 • Levering vanaf 3 werkdagen
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Budget stickers

Een Betaalbare Oplossing voor Effectieve Promotie

Budget stickers zijn de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare manier om hun merk te lanceren en hun boodschap over te brengen. Het gebruik van stickers als promotiemateriaal is een populaire en effectieve strategie, maar het kan al snel duur worden als je niet oppast. Voordeligestickers.nl biedt een breed scala aan budget stickers van hoge kwaliteit die jouw bedrijf helpt opvallen zonder dat je een grote hap uit je budget hoeft te missen.

Wat zijn budget stickers?

Budget stickers zijn stickers die zijn ontworpen om de kosten laag te houden zonder breuk te doen aan de kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en afmetingen en kunnen worden uitgebreid met elke gewenste boodschap of afbeelding. Voor deze stickers wordt er gebruik gemaakt van monomeer materiaal, om de kosten laag te houden worden ze niet gelamineerd. Budget stickers zijn vooral handig voor bedrijven met een beperkt marketingbudget, omdat ze een betaalbare manier bieden om hun merk te promoten.

Waarom zijn budget stickers belangrijk?

Het gebruik van stickers als marketinginstrument is een slimme zet voor elk bedrijf. Verder vind je hieronder 4 redenen waarom budgetstickers belangrijk zijn voor jouw bedrijf:

1. Ze zijn betaalbaar: Budget stickers zijn de meest betaalbare optie als het gaat om promotiemateriaal. Hierdoor kun je je marketingbudget beter verdelen en meer geld besteden aan andere cruciale aspecten van jouw bedrijf.

2. Ze zijn effectief: Stickers zijn een effectieve manier om je boodschap over te brengen en jouw merk te onderhouden. Door stickers op events uit te delen of om tijdelijke acties te promoten, vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk en vergroot je je naamsbekendheid.

3. Ze zijn veelzijdig: Budget stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en vormen en kunnen worden gedrukt met elke gewenste boodschap of afbeelding. Daardoor zijn ze geschikt voor verschillende marketingdoeleinden, zoals het ontstaan van nieuwe producten, het aankondigen van speciale aanbiedingen of het verspreiden van je bedrijfslogo.

4. Ze zijn duurzaam: Budgetstickers zijn duurzaam en gaan lang mee. Hierdoor blijft jouw boodschap lange tijd zichtbaar en blijft je merk in de gedachten van jouw doelgroep.

Waarvoor kun je budget stickers gebruiken?

Budget stickers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals:

Productpromotie: Stickers kunnen worden gebruikt om nieuwe producten onder de aandacht te brengen. Door stickers op je producten te plaatsen, trek je de aandacht van jouw klanten en vergroot je de kans dat ze jouw producten kopen.

Evenementen: Stickers kunnen worden gebruikt om evenementen te ondersteunen. Door stickers te verspreiden met de details van je evenement, vergroot je de kans dat meer mensen jouw evenement bezoeken.

Bedrijfslogo's: Stickers kunnen worden gebruikt om je bedrijfslogo te verspreiden. Wanneer je stickers met je bedrijfslogo op verschillende plaatsen plakt, vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk en vergroot je je naamsbekendheid.

Marketingcampagnes: Budget stickers kunnen worden gebruikt als onderdeel van je marketingcampagnes. Als je stickers verspreid met je marketingboodschap, vergroot je de kans dat jouw doelgroep je boodschap ziet en herkent.

Hoe Voordeligestickers.nl jou kan helpen met budget stickers

Voordeligestickers.nl biedt een breed scala aan budget stickers van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor verschillende marketingdoeleinden. Onze stickers zijn duurzaam en gaan lang mee, daarom blijft je merk lange tijd zichtbaar en in de gedachten van jouw doelgroep. Bovendien bieden wij onze stickers tegen zeer betaalbare prijzen, zodat jij je marketingbudget beter kunt verdelen.

Naast budgetstickers bieden wij ook andere soorten stickers, zoals raamstickers, vloerstickers, interieurfolie en meer. Al onze stickers worden ontwikkeld met de nieuwste druktechnologieën en worden geleverd met een uitstekende klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op om je eigen budgetstickers te bestellen en jouw merk te laten opvallen!

Budget Stickers Hoge Kwaliteit Stickers Hightack stickers
Materiaal
Monomeer
Polymeer
Polymeer
Laminaat opties
Geen
Glans of Mat
Glans of Mat
Toepassingen
 •   Promotie
 •   Keuring stickers
 •   Kartonnen verpakkingen
 •   Verzend stickers
 •   Auto/Voertuig Stickers
 •   Verpakkingstickers
 •   Plaatmaterialen (vlakke ondergrond)
 •   Raamstickers
 •   contourgesneden stickers
 •   Keuringstickers
 •   caravan stickers
 •   Moeilijke ondergronden
 •   PE & PP Ondergronden
 •   Machinestickers
Waterafstotend
Lijmlaag
Tijdelijk
Permanent
Permanent
Geschikt voor buiten
Maximale printbreedte
150cm
148 cm
131 cm