1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Fluorescerend stickers

Afmetingen & Aantal
Kleur
Geel 029
Rood-Oranje 038
Roze 046
Groen 069
Bedrukking
Full Color
Full color met wit
Alleen wit
Onbedrukt
Vorm
Schoonsnijden (rechte hoeken)
Rond gesneden
Contoursnijden
Afwerking
Op vel
Los gesneden
Los gesneden voorzien van frontslit
Levertijd
5 werkdagen
Levering: 15-8-2022
3 werkdagen
Levering: 11-8-2022
Opmaak
Eigen bestand aanleveren
Tijdelijk gratis!
Je overzicht:
Afmetingen:
Aantal:
10 x 10 cm
100
Kleur:
Geel 029
Bedrukking:
Full Color
Vorm:
Schoonsnijden (rechte hoeken)
Afwerking:
Op vel
Levertijd:
5 werkdagen
Totaalprijs 100 stuk(s) € 46,85
Excl. BTW en € 7,50 Transportkosten
 • Eigen productie
 • Bepaal je eigen afmeting
 • Weer- en waterbestendig
 • Keuze uit verschillende knallende kleuren
 • full color te bedrukken
 • Te plakken op vlakke ondergronden
 • Levering vanaf 3 werkdagen
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Fluorescerend stickers

Voor stickers, kleiner dan 2 cm hoog of breed, kun je een offerte aanvragen. Stuur een e-mail naar info@voordeligestickers.nl

Trek de aandacht met fluorescerende stickers
Met de fluorescerende stickers kun je pas echt opvallen! Ideaal voor een tijdelijk sales-actie, waarschuwingen, opvallende reclame of gewoon op een auto. Fluorescerende stickers worden full colour, full colour met wit of alleen wit geprint. Maar je kan deze natuurlijk ook in alle vormen en formaten onbedrukt bestellen. Een mooie knallende sticker in felle kleuren die eruit springt als u deze op bijvoorbeeld uw winkelruit plakt! 
Onze fluorescerende stickers zijn geschikt voor vlakke ondergronden. 
Dankzij de intense kleur zijn ze zeer opvallend. Verkrijgbaar in de kleuren geel (029), oranje-rood (357), roze (046) en groen (069)

Het materiaal fluorescerende is een gegoten materiaal. Dat betekend dat de folie gegoten word tot de dikte van 150µ. Dit is dus best een wat dikkere sticker in vergelijking tot de rest van onze materialen. De fluorescerende stickers zijn geschikt om op vlakke ondergronden te plakken.
Aanleverspecificaties Fluorescerend stickers
Extra Informatie Fluorescerend stickers
Fluoriserende Stickers Reflecterende stickers
Materiaal
Gegoten
Gegoten
Laminaat opties
Geen
Geen
Toepassingen
 •   Actie Stickers
 •   Opvallende stickers
 •   Raamstickers
 •   Autostickers
 •   Winkelstickers
 •   Lichtgevende Stickers
 •   Autostickers
 •   Voertuigmarkering
 •   Waarschuwingstickers
 •   Machinestickers
Waterafstotend
Lijmlaag
Permanent
Permanent
Geschikt voor buiten
Maximale printbreedte
120 cm
118 cm

Ook voor andere soorten stickers ben je bij VoordeligeStickers aan het juiste adres. Wij printen en snijden nagenoeg alle soorten stickervinyl zoals:

Een sticker om uw zichtbaarheid te vergroten. 

Of u nu op zoek bent naar stickers voor  privé gebruik, een vereniging of om je bedrijf te promoten. Wij bieden een ruime keuze aan materialen en afwerkmogelijkheden voor de juiste vinylstickers.

Als je stickers wilt maken met logo's of een gepersonaliseerde tekst, kies je het formaat, aantal, de juiste kwaliteit, met of zonder laminaat, afwerking en de levertijd en stuurt ons de bestanden via de upload. 

Na controle van de bestanden door één van onze medewerkers beginnen we met het afdrukken van de stickers. 

Bij twijfel over een bestand profiteer je van onze gratis DTP-controle voor elke printopdracht. Met de keuze “opmaak door VoordeligeStickers.nl.” verzorgen wij de juiste opmaak van de printbestanden.

Je kunt dan de teksten en afbeeldingen aanleveren en wij zullen dan een voorbeeld mailen ter controle.

Enkele voorbeelden van onze stickers zijn:

Onze  Full colour stickermaterialen zijn wit. Wilt u liever een sticker met een transparante achtergrond? Kies dan voor transparante stickers. Hierop printen wij een full colour afbeelding. Alles wat wit is in het bestand zal transparant blijven. Let op! Deze zijn dan alleen zichtbaar op witte ondergronden.

Kies full colour met wit als het op een donkere ondergrond moet worden geplakt. Alleen een witte print is ook mogelijk. Wanneer de transparante stickers aan de binnenkant van een raam worden geplakt moet je de optie spiegelbeeld selecteren. De transparante sticker zal dan aan de buitenkant leesbaar zijn.

Met de fluorescerende stickers kun je pas echt opvallen.

Ideaal voor een tijdelijk sales-actie, waarschuwingsstickers, opvallende reclame of gewoon op een auto. Fluorescerende stickers worden full colour, full colour met wit of alleen met wit print geleverd.

Opvallend en veilig de weg op met de reflecterende stickers.

Onze duurzame reflecterende stickers zijn geschikt voor oneffen en vlakke toepassingen en zijn dankzij de reflectie zeer opvallend. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit (010) en geel (020).

De reflecterende folie is goedgekeurd voor gebruik op voertuigen (regelgeving ECE 104 class E)

Vloerstickers voorzien van antisliplaag

Vloerstickers zijn geschikt voor vlakke oppervlakken. De vloerstickers worden full colour geprint in elk gewenst formaat. Promoot je acties en aanbiedingen, communiceer je boodschap op de vloer of verleid je klant naar de juiste plek in de zaak.

Wil je een tijdelijke looprichting aangeven of acties via de grond communiceren? Kies dan voor  onze vloerstickers. De vloerstickers kunnen in elke vorm en afmeting worden gesneden. De Easy Dot Print ‘n’ Walk, wit en transparante vloer stickers, zijn erg gemakkelijk te plakken en te verwijderen.

De folie is voorzien van een speciale dot-belijming waardoor deze eenvoudig luchtbelvrij is aan te brengen. Het voordeel van de folie is dat direct op de structuur geprint kan worden en lamineren niet meer nodig is. De folie kan op de meeste gladde vloeroppervlakken aangebracht worden en is voorzien van een R9-certificering. R9 betekent dat er een antislip-certificering bij zit. 

Magneetstickers met enorm sterke kleefkracht

Wil je een sticker plakken op je auto maar deze ook gemakkelijk weer verwijderen? Kies dan voor onze magneetstickers. De magneetstickers zijn magnetisch en voorzien van een UV-bestendig glanslaminaat. Hierdoor kun je opvallend de weg op als je dat wilt, maar het ook heel gemakkelijk verwijderen als je daar even niet op zit te wachten. Onze magneten zijn ook uitermate geschikt om op bijvoorbeeld een koelkast, archiefkast, stelling en of ander ijzerhoudende oppervlakte te plakken. Elk formaat en elke vorm is mogelijk bij Voordeligestickers.nl

De magneet word door ons geplakt met een hoge kwaliteit folie met een glans laminaat wat ervoor zorgt dat je magneetsticker beschermt wordt tegen weersinvloeden. De magneetfolie heeft een dikte van 900µ. De magneten kunnen op metalen ondergronden worden geplakt en heeft als groot voordeel dat het geen lijmresten achterlaat en dat het oneindig herbruikbaar is. 

Snijfolie (plakletters en logo's) perfect voor autobelettering

Voor onze plakletters en logo’s maken we gebruik van een duurzame snijfolie. Deze is maatvast en glanzend, een gegoten folie voor een vlakke ondergrond.

Ideaal voor op auto's, boten, ramen en gladde muren. Met deze folie voorzie je diverse ondergronden van een leuke tekst, logo, sierlijke lijnen of een pictogram.